Voor een gezonde en veilige werkomgeving

Bij Diversey TASKI zijn we pionier in ons vakgebied en dat zullen we altijd blijven. Bij het zorgen voor een veilige hygienische werkomgeving, investeren we graag met u in slimme oplossingen, om te zorgen dat schoon ook echt schoon is. Of u nu met onze lichtgewicht 3-in-1 TASKI AERO BackPack werkt of liever met een professionele schrobzuigmachine: TASKI biedt gemak bij uw keuze, overzicht in wat het u oplevert en expertise van onze hygiëne-applicatie-specialisten voor uw vragen. We zorgen steeds opnieuw voor revolutionaire technologieën in reiniging en hygiëne waarop onze klanten volledig vertrouwen.

TASKI AERO Backpack

• Comfort en ergonomie
Laag totaal gewicht is essentieel voor elke rugstofzuiger. Met slechts 4,7 kg (kabel versie) en 5,3 kg (batterij versie), behoort de AERO BP tot de lichtste stofzuigers die er zijn.

• Flexibiliteit en autonomie
Drie in één; rugstofzuiger, sledestofzuiger en blazer. Beide modellen kunnen eenvoudig en snel veranderen in een super compacte stofzuiger op wielen of een bladeren, zand of vuilblazer

• Prestaties: de EU Eco Label Rating wordt bepaald door de totale prestaties. De AERO BP kabel versie scoort sterk met een A label

>> meer lezen

TASKI Swingo 350

  • Makkelijk te bedienen schrobzuigmachine die door ergonomische handgrepen en compacte formaat makkelijk onder tafels kan schoonmaken.
     
  • Reinigt grondig door effectieve borstels. De cilindrische borstel, die tot de hoeken van het borstelhuis reikt, maakt reiniging van randen en hoeken perfect mogelijk.
     
  • De vloertrekker aan de voorzijde van de machine maakt het ook mogelijk reinigingsvloeistof te verwijderen wanneer de machine naar achter beweegt.

Eenvoud en veiligheid


Gezien het perfecte droogresultaat wordt de kans op ongelukken door uitglijden tot een minimum beperkt. In combinatie met accu voeding is dit de perfecte oplossing voor dagschoonmaak.

De in hoogte verstelbare ergonomisch gevormde handgreep met handbescherming maakt het gebruik van de machine veilig en comfortabel.
 
>> meer lezen