Laat TASKI voor je werken

Ik wil graag meer informatie over TASKI:

Nb. we gebruiken je gegevens enkel om contact met je op te nemen.

 

TASKI heeft als onderdeel van Diversey al meer dan 65 jaar ervaring op het gebied van schoonmaak en hygiëne. Met onze producten, systemen en oplossingen:

Vink.JPG Maken we het je personeel gemakkelijker

Vink.JPG Wordt er sneller en efficienter gewerkt

Vink.JPG Profiteer je van een professioneel schoon resultaat


Ontdek hoe je TASKI voor je kunt laten werken. Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op om voor jouw bedrijf een passende schoonmaakoplossing te vinden.

Vereist
Vereist
Vereist

 

Maak het je personeel gemakkelijk

Schoonmaken moet niet moeilijker gemaakt worden dan het is. Sterker nog, daar waar het eenvoudiger kan, moet je dat ook doen. Eenvoudiger betekent minder fouten en betere resultaten. De juiste hulpmaterialen, slimme systemen zoals bijvoorbeeld het carefree vloeronderhoudssysteem en betrouwbare machines die zwaar werk verlichten, dragen bij aan het gemak waarmee medewerkers objecten schoon krijgen.TASKI jontec 300 smartdose.jpg

Doseersystemen zorgen ervoor dat altijd een accurate hoeveelheid reinigingsmiddel gebruikt wordt. Betere resultaten, geen verspiling en vooral ook een makkelijk en veilig (gesloten) systeem voor medewerkers.

Met meer dan 65 jaar schoonmaak ervaring biedt TASKI een breed scala aan trainingen op het gebied van schoonmaak zodat medewerkers de systemen begrijpen en deze op een ergonomische en veilige manier kunnen toepassen.

Neem contact op voor een advies voor uw specifieke situatie.

 

Snel en efficiënt

Met de stijgende spanning op de arbeidsmarkt is de bezetting binnen het schoonmaakteam regelmatig een uitdaging. Snel en efficiënt een schoonmaaktaak afronden betekent dan dat er meer gedaan kan worden door dezelfde hoeveelheid mensen. Met goed materiaal (tools, machines en krachtige schoonmaakchemie kan efficiënt worden schoongemaakt. Maar veel tijd kan ook gewonnen worden in de voorbereiding van taken. 

BSC_43_Service Machine Dinant.jpgBij bijvoorbeeld het gebruik van een schrobzuigmachine wordt vaak vergeten dat de schoonmaker veel tijd kwijt is aan voorbereiding en het achteraf schoonmaken van de machine.TASKI heeft vijf duidelijke gele punten op de machine die door iedereen supersnel schoon te maken zijn. Uit de praktijk blijkt dat de schoonmaker iedere keer tot wel 5% tijd kan besparen!

Praktische werkplannen en instructiekaarten dragen bij aan de meest effectieve weg naar een schoon resultaat. Neem contact op voor een advies voor uw specifieke situatie.

 

Professioneel schoon

Schoonmaak is een prachtig beroep. Als je het glanzend resultaat ziet van je werk, merk je direct de impact op de uitstraling en beleving van de ruimte. BSC_34_Surface Cleaning professioneel reinigen.jpgEen blinkend schoon sanitair of een stralend schone vloer geven klanten en medewerkers een goed gevoel. De producten en systemen van TASKI hebben zich ruimschoots bewezen in de markt en dragen keer op keer bij aan een blinkend resultaat. Een schone werkomgeving is niet alleen voor klanten goed. Ook de schoonmaak medewerker werkt in een gezondere omgeving!

Voor specifieke schoonmaak uitdagingen hebben de TASKI applicatie experts de kennis en ervaring om een oplossing op maat te creëren. Neem contact op met een advies voor uw specifieke situatie.

Neem contact op met TASKI