CSU en Diversey continueren samenwerking!

Onlangs tekenden CSU en Diversey een nieuwe samenwerkingsovereenkomst. CSU is in Nederland voor bedrijven een deskundige, proactieve en innovatieve partner in schoonmaak en gelieerde markten. Diversey is toonaangevend leverancier van slimme, duurzame oplossingen voor reiniging en hygiëne.

De samenwerking voorziet in de levering van schoonmaak chemie en machines van Diversey aan CSU tot juni 2024. Al sinds eind jaren 80, toen Diversey nog Lever Otaris heette, werkt CSU met producten van Diversey om bij haar klanten het verschil te maken.

 “Een mooie basis van vertrouwen is wederom gelegd”, aldus Suzan Stadhouders, Lid Raad van Bestuur CSU. “De partijen zullen derhalve, in de uitgebreide vorm, tot 2024 aan elkaar verbonden zijn.”

Karel van Gorp, Managing Director Diversey Benelux: “We zijn zeer verheugd met deze hernieuwde samenwerking. Niet alleen leveren we kwalitatief hoogwaardige producten, we ondersteunen CSU ook met advies en serviceverlening op locatie. Samen scherp op schoon.

Persbericht CSU _ Afbeelding.png

Suzan Stadhouders en Karel van Gorp feliciteren elkaar met de samenwerking.

Op de achtergrond; Joël de Rooij (Sector directeur schoonmaakbedrijven bij Diversey), Peter du Pont (National accountmanager schoonmaakbedrijven bij Diversey), Ton van de Ven (Manager Inkoop & Huisvesting bij CSU)  en Ton Nijgh (Procesmanager Inkoop bij CSU)

CSU logo.png

diversey-logo.svg