Diversey introduceert de nieuwe TASKI GS ecobots; autonome robot stofzuiger en schrobmachine voor de professionele markt

Diversey introduceert de nieuwe TASKI GS ecobots; State of the art robot stofzuigers (ecobot 40) en schrobmachines (ecobot 50p) voor de professionele markt. Met meer dan 6 jaar ervaring met robotics en 100 jaar ervaring in de schoonmaakindustrie heeft Diversey de kennis en expertise om uw schoonmaakproces verder te optimaliseren met deze geavanceerdemachines.TASKI ecobot 40 en 50 GS.png
 

Diversey is een wereldwijde samenwerking aangegaan met Gausium robotics. Uit dit partnership zijn de TASKI GS ecobot 40 robot stofzuiger en TASKI GS ecobot 50p voortgekomen. Twee innovatieve autonome vloerreinigingrobots die met de meest moderne sensor en navigatiesoftware zelfstandig hun weg vinden in elke ruimte. De slimme algoritme zorgen ervoor dat de machine veilig manoevreert tussen obstakels en mensen. Camera's en sensoren zorgen ervoor dat altijd de directe omgeving gemonitord wordt en zelfs de kleinste details worden gedetecteerd.

De TASKI GS ecobot 50p heeft een geavanceerd viertraps zuiveringssysteem dat water kan filteren tot op één micron. Dat levert schoon en herbruikbaar water waardoor afvalwater en chemicaliën worden verminderd. De impact op het milieu wordt aanzienlijk verminderd en de m2-dekking uitgebreid.
De theoretische productiviteit van de machine is 1800 vierkante meter per uur. De werkelijke productiviteit hangt uiteraard af van de inrichting van de te reinigen ruimte. Met het optionele werkstation & docking station kan het bereik van de machines nog verder worden uitgebreid; Twee opties zijn beschikbaar; het werkstation voor opladen, vullen en afvoeren van water en het laadstation voor alleen het opladen van de batterij. Beide met automatische terugkeer naar de basis en automatische hervatting van de taak.

In vele sectoren zijn er grote vloeroppervlakte die gereinigd moeten worden; ziekenhuizen, supermarkten, onderwijsinstelingen, winkelcentra enzovoort. Dat zijn perfecte ruimtes voor een robot. Met het juiste advies en ondersteuning draagt de robot bij aan de productiviteit en professionaliteit van een schoonmaakteam. Een perfecte aanvulling in tijden waarin personeelsschaarste en verloop groot is.

 

 

TASKI ecobot 50p

Geavanceerde reinigingsefficiëntie

Tot 1.800 m2/u schrobzuigen voor een perfecte reiniging van harde vloeren.

Meerdere sensoren

Onafhankelijk 360-graden zicht waardoor de robot autonoom kan werken. Nieuwste 2D lidar, visuele sensoren, ultrasone en passieve botsingsensoren.

Recyclingsysteem

Geavanceerd viertraps zuiveringssysteem dat water kan filteren tot op één micron. Dat levert schoon en herbruikbaar water waardoor afvalwater en chemicaliën worden verminderd. De impact op het milieu wordt aanzienlijk verminderd en de m2-dekking uitgebreid

Connectiviteit

Communiceert met de operator en genereert gedetailleerde rapporten over o.a. gereinigde oppervlakte en waterverbruik.

 

TASKI ecobot 40

Geavanceerde reinigingsefficiëntie


Integreert stofzuigen, vegen en stofzuigen in één apparaat. Tot 1.200 m2/u autonome reiniging van zowel tapijt als harde vloeren.

Krachtige zuigkracht

Supersterke zuigkracht voor het opzuigen van fijn stof en vuil van harde vloeren en tapijten. HEPA H13-filter standaard.

Meerdere sensoren

Onafhankelijk 360-graden zicht waardoor de robot volledig handsfree kan werken. Nieuwste 2D-lidar, visuele sensoren, ultrasone en passieve botsingssensoren.

Makkelijk te gebruiken


Met eenvoudig te begrijpen touchscreenbediening hebben gebruikers volledig inzicht in alle informatie. Het leerproces is eenvoudig en snel. De robot kan zelfs de perfecte reinigingsroute berekenen.

Veiligheid

LiDAR, 3D-camera, anti-valsensor Luchtdrukbotsingssensor zorgt voor geavanceerde obstakeldetectie en -vermijding. De veiligheid is verzekerd.

Neem contact op met TASKI