Gemeentelijk sportcentrum Breda verhoogt serviceverlening

 

In de gemeentelijke sportcentra van Breda wordt dagelijks hard gewerkt om de kwaliteit van ‘sport’ op een hoog niveau te houden voor zowel topsporters als voor de recreatieve sporters. 

Gemeentelijk sportcentrum Breda.jpgOm de optimale omstandigheden te creëren leveren de dienstverleners van team “binnensport” topprestaties in het beheer en bij de bedrijfsvoering van de 20 binnensportaccommodaties die in beheer zijn van de gemeente. In het rijks monumentale sportcentrum aan de Topaasstraat wordt het team sinds kort ondersteund door de modernste technologie in de vorm van een autonome robot schrobzuigmachine. De TASKI Swingobot 2000 neemt daarbij het eentonige, werk van de schoonmakers uit handen, zodat die meer tijd hebben om de klanten/sporters/trainers te ondersteunen. 

Marc Raas; coördinator binnensportaccommodaties bij de gemeente Breda, geeft aan: ”Klanttevredenheid staat bij ons voorop. We willen naast een efficiënte bedrijfsvoering voldoende tijd en aandacht hebben voor onze klanten en de behoeften en wensen die zij hebben. We blijven daarom innoveren. De kwaliteit van schoonmaak die we leveren krijgt nu een extra boost door de komst van de robot schrobzuigmachine. De zalen en gangen die de robot onderhoudt, kunnen nog frequenter gedaan worden waardoor de kwaliteit van de vloer verbetert, terwijl de medewerkers meer tijd krijgen voor extra dienstverlening. Dat verdient zichzelf snel terug!”

Beheerder Cor van der Heijden.jpgCor van der Heijden, sporthalbeheerder zegt: “ De TASKI Swingobot 2000 verlicht onze werkzaamheden zodat we onze klanten nog beter kunnen begeleiden. Wij zetten de machine klaar en deze maakt zelfstandig de vloeren van de hallen en gangen schoon. Het mooie is dat je de machine ook gewoon handmatig kunt gebruiken zodat we altijd flexibel blijven.”

Na een korte periode is iedereen gewend aan dit nieuwste “teamlid’ en wordt er gezamenlijk verder gewerkt aan het optimaliseren van de sport in Breda.

 

 

 

Beheerder Cor van der Heijden zet de TASKI swingobot 2000 klaar voor zijn ronde