Mooi weer in het polymeer seizoen; tips van de expert

Polymeer bij het krieken van de dag!

Nu we van een warme zomer genieten en we midden in het polymeer seizoen zijn beland, weten we uit ervaring welk invloed dit mooie weer heeft op de kwaliteit van elastische vloeren!

Doordat de betonnen ondervloeren door en door warm zijn geworden kan het aantal verpoederingen/loslaten, in het nieuwe school seizoen hoger zijn dan normaal.Ook strepen op de polymeer door het te snel drogen als er bijvoorbeeld een te dunne laag is gezet, of de polymeer is aangelengd met water, geeft een matige kwaliteit in de zon.Linoleum school vloer.jpg

Wanneer men deze streepvorming enigszins wil "verdoezelen" als er klachten van een school komen, kan de vloer middels sprayen en opwrijven met de TASKI Jontec Restore en een rode pad, behandeld worden.
Dit laatste wordt door de schoonmaakbedrijven meestal op de middellange termijn geschoven (herfstvakantie) zodat de eerste slijtage een feit is en je dan gelijk een kwaliteitsverbetering krijgt!

Polymeer zetten in een school is dan ook het beste bij het krieken van de dag !
Er is dan altijd nog wat vocht in de lucht waar je dan nog iets voordeel aan hebt. 
De grenzen die worden gesteld voor luchtvochtigheid voor het zetten van polymeer bedraagt tussen de 40% en 70%. Momenteel is de relatieve luchtvochtigheid in mijn kantoor slechts 42%!
Hoe is die bij uw locatie?

Onze experts geven u graag meer tips en advies op het gebied van periodiek vloeronderhoud.

Neem contact op om een afspraak te maken.

Neem contact op met TASKI