Saai werk gezocht!

Schoonmaak is een prachtig beroep. Als je het glanzend resultaat ziet van je werk, merk je direct de impact op de uitstraling en beleving van de ruimte. Een blinkend schoon sanitair of een stralend schone vloer geeft iedereen een goed gevoel.

Soms echter zijn er lange gangen en grote oppervlakken waar geen einde aan lijkt te komen. Ook deze moeten schoon. En zeker als deze intensief worden gebruikt en er relatief veel vuil op komt, dan zal er dagelijks moeten worden geschrobd. Een taaie klus!

Schrobzuigmachines bieden gelukkig de helpende hand en al veel comfort voor de gebruiker; ergonomisch, eenvoudig in gebruik, snel en wendbaar, gemakkelijk aan te passen. Ook stand-on machines en opzit machines dragen bij aan de productiviteit, gezondheid en tevredenheid van werknemers.

Nieuwe mogelijkheden om de schoonmakers te ondersteunen en optimaal gebruik te maken van menskracht is robotisering. De saaie meters die gedaan moeten worden lenen zich perfect voor een robot schrobzuigmachine. Constante prestaties en resultaten op een veilige manier bereikt.

Slimme software in professionele robots zorgt ervoor dat de ruimtes efficiënt worden gereinigd en dat er meerdere ruimtes opeenvolgend kunnen worden geprogrammeerd. Krachtige batterijen en ingenieuze filtersystemen waarborgen dat de robots daarbij langdurig zelfstandig kunnen functioneren. Middels rapportages en alerts is altijd en direct inzichtelijk hoe de robot functioneert.

En omdat de robot het domme en saaie werk voor zijn rekening neemt, is er juist voor de schoonmaker gelegenheid om zijn meerwaarde te bieden; bijdragen aan de gastvrijheid, de randjes en hoekjes die wat extra aandacht kunnen gebruiken of een tot in de puntjes verzorgd sanitair.

Een robot alleen kan geen gebouw schoonhouden. Juist de combinatie van mens en machine is essentieel in het efficiënt en effectief bereiken van een overall schoon resultaat.

Zet mensen in voor hun vakkennis, ervaring en human touch. En gebruik de kracht van de machine voor het repeterende saaie werk!

Hans van Dam
Product marketingmanager TASKI