Tot 76% waterbesparen met TASKI IntelliFlow

 

In de TASKI schrobzuigmachines zorgt IntelliFlow™ ervoor dat afhankelijk van de snelheid van de machine, de juiste hoeveelheid reinigingsoplossing en water wordt gebruikt.

Naarmate de gebruiker langzamer gaat werken (in bochten bijvoorbeeld), past IntelliFlow direct de toevoer aan, waardoor het waterverbruik aanzienlijk wordt verminderd. Dit kan oplopen tot 76% besparing! Duurzamer, maar ook het tijdrovende vullen van de tank wordt verminderd en de kosten worden verlaagd. Dat betekent sneller schoonmaken met constant droge vloeren en duurzame waarde voor uw bedrijf.

 

Accuraat watergebruik

TASKI IntelliFlow gebruikt snelheidsafhankelijke logica om de precieze hoeveelheid van die oplossing op de vloer te brengen.

Snelheidsafhankelijk waterverbruik

Naarmate de machinist langzamer gaat werken, past het geavanceerde systeem zich in realtime aan om minder oplossing te gebruiken. Dat betekent tot 40% dekking per tank. Minder bijvullen betekent minder stilstand.

Verhoogt de veiligheid

Onmiddellijk een droog resultaat verlaagt het risico op ongevallen. De gepatenteerde zuigrubbers van TASKI leveren de beste wateropname in hun klasse. Minder water = veiliger vloeren.

Reiniging in één keer

De nauwkeurige waterverdeling van TASKI in combinatie met krachtige borsteldruk en de beste gepatenteerde zuigrubbers in zijn klasse zorgen ervoor dat TASKI-schrobzuigmachines het beste reinigingsresultaat leveren. Elke keer.