Tweede generatie TASKI robot schrobzuigmachine

Diversey introduceert met trots de tweede generatie robot schrobzuigmachine; de TASKI SWINGOBOT 2000. Meer dan twee jaar praktijkervaring met robot schrobzuigmachines heeft geleid tot een nieuwe revolutionaire en robuuste reinigingsrobot. Door de toepassing van state of the art technologieën wordt minimaal 25 procent meer productiviteit bereikt waardoor locaties effectiever kunnen worden gereinigd.

Laser technologie

Nieuwe lasertechnologie verfijnt de navigatie en maakt de machine geschikt voor ruimtes tot 60 meter breed. Door in hoogte te verstellen sonar sensoren kan de navigatie worden aangepast aan specifieke locaties zoals supermarkten, ziekenhuizen of magazijnen.

Robot veiligheidswingobot-2000-027.jpg

Het veiligheidssysteem is dubbel uitgevoerd zodat te allen tijden de veiligheid geborgd wordt. Met IntelliTrak worden de prestaties van de machine gemeten en gerapporteerd. Bovendien stelt dit de machine in staat om een gebruiker te informeren dat een programma succesvol is afgerond of dat er bijvoorbeeld een gang geblokkeerd is.

TASKI kwaliteit

De bekende TASKI kwaliteit is vertaald in het robuuste ontwerp en bekende TASKI kenmerken als IntelliFlow en IntelliDose. Deze doseringssystemen zorgen voor de juiste hoeveelheid en concentratie reinigingsoplossing afgestemd op snelheid en aard en mate van vervuiling. Hierdoor wordt aanzienlijk bespaard op het chemie- en waterverbruik. Samen met de krachtige accu's kan hierdoor tot 4 uur autonoom worden schoongemaakt!

“De nieuwe TASKI SWINGOBOT verenigt het beste van vloerreiniging zoals klanten dat kennen van TASKI, met de geavanceerde robotica technologie van Intellibot robotics”, zegt Hans van Dam, product marketingmanager TASKI bij Diversey. “Door de continue ontwikkeling van vloerreinigingsmachines bieden we innovaties die onze klanten helpen veiliger, efficiënter en betrouwbaarder schoon te maken.”

 

Meer informatie: TASKI swingobot 2000