Blog


Naar het blogarchief

TASKI swingo 755 in gebruik
12 oktober 2017

In een competitieve markt als de schoonmaakbranche, waar arbeidsuren het grootste gedeelte van de kosten zijn, is efficiency van groot belang. Slimme oplossingen waardoor de schoonmaker bij elke taak, dag in dag uit, een paar minuten kan besparen, betekenen op jaarbasis aanzienlijke efficiency-voordelen.


vacature-schoonmaakmedewerker
04 september 2017

Nu de economie weer aantrekt en het vertrouwen van bedrijven en consumenten toeneemt, ontstaat er ook weer meer vraag naar personeel. Het UWV verwacht een toename van 225.000 banen in 2017 en 2018. In de schoonmaakbranche verwacht het UWV dat er 3.000 banen per jaar bij komen. Dit is best veel voor deze relatief kleine sector. Tijdens de economische crisis is er door bedrijven bezuinigd op de diensten van schoonmaakbedrijven. Nu het met de economie weer beter gaat, neemt de productie in de sector ook weer toe.

taski-aero-detail
10 april 2017

Het energieverbruik van stofzuigers neemt een aanzienlijk deel van het totale energieverbruik in de Europese Gemeenschap voor zijn rekening. Het Europese parlement heeft derhalve nieuwe regelgeving opgesteld waardoor het energieverbruik van stofzuigers kan worden teruggedrongen.


mens-en-robot-1-team
31 januari 2017

Het is mooi om te zien dat er bij iedere demo van de Intellibot robot schrobzuigmachine altijd wel iemand voor de machine springt om te kijken hoe de machine reageert. Het is ook een logische en verstandige keuze om dat te testen. In de dagelijkse praktijk kan uiteraard ook zomaar iemand de hoek om komen lopen en net voor de machine terechtkomen. Goed om te zien dat de machine altijd direct stopt.


Direct contact met Taski