Blog


Naar het blogarchief

TASKI aero 15
21 november 2017

Professionele stofzuigers maken gebruik van stofzakken voor een efficiënte en effectieve reiniging van vloeren waarbij het vuil verantwoord en veilig kan worden afgevoerd.

Er zijn twee soorten stofzakken: Papier of fleece, maar wat zijn nu de verschillen?


TASKI swingo 755 in gebruik
12 oktober 2017

In een competitieve markt als de schoonmaakbranche, waar arbeidsuren het grootste gedeelte van de kosten zijn, is efficiency van groot belang. Slimme oplossingen waardoor de schoonmaker bij elke taak, dag in dag uit, een paar minuten kan besparen, betekenen op jaarbasis aanzienlijke efficiency-voordelen.

vacature-schoonmaakmedewerker
04 september 2017

Nu de economie weer aantrekt en het vertrouwen van bedrijven en consumenten toeneemt, ontstaat er ook weer meer vraag naar personeel. Het UWV verwacht een toename van 225.000 banen in 2017 en 2018. In de schoonmaakbranche verwacht het UWV dat er 3.000 banen per jaar bij komen. Dit is best veel voor deze relatief kleine sector. Tijdens de economische crisis is er door bedrijven bezuinigd op de diensten van schoonmaakbedrijven. Nu het met de economie weer beter gaat, neemt de productie in de sector ook weer toe.


taski-aero-detail
10 april 2017

Het energieverbruik van stofzuigers neemt een aanzienlijk deel van het totale energieverbruik in de Europese Gemeenschap voor zijn rekening. Het Europese parlement heeft derhalve nieuwe regelgeving opgesteld waardoor het energieverbruik van stofzuigers kan worden teruggedrongen.


Direct contact met Taski