TASKI MyMicro

TASKI MyMicro is een geweven microvezel schoonmaakdoek ontworpen voor sproeireiniging en pre-wetted methode. Bij het gebruik van de doek, creëren de fijne vezels een capillair effect binnen in de doek waardoor vuildeeltjes, stof en vet gemakkelijk opgenomen en vastgehouden worden. De doeken hebben een afmeting van 36 x 36 centimeter en zijn beschikbaar in de kleuren rood, blauw, groen en geel. Verpakking: 5 stuks of 20 stuks.

TASKI Allegro

De TASKI Allegro is een semi-wegwerpbare non-woven reinigingsdoek voor de algemene reiniging en desinfectie van alle waterbestendige oppervlakken. Geschikt voor gebruik in verschillende applicatiegebieden, zoals ziekenhuizen, kantoorgebouwen, restaurants, hotels en scholen. De doek heeft een afmeting van 38 x 40 centimeter en is beschikbaar in de kleuren rood, blauw, groen, geel en wit.

TASKI Jonmaster Ultra (XL)

Iedere TASKI Jonmaster Ultra reinigingsdoek is vervaardigd uit de meest kwalitatieve materialen om superieure reinigingsprestaties te waarborgen. Alle doeken zorgen voor optimale stof- en vuilopname voor uitstekende reiniging en hygiëne. De doeken zijn voorzien van een SWAN Nordic Ecolabel. De doeken zijn beschikbaar in de kleuren rood, blauw, groen en geel en in twee verschillende afmetingen: 32 x 32 centimeter en 40 x 40 centimeter (XL).

TASKI MicroEasy

TASKI MicroEasy reinigingsdoeken zijn gebaseerd op een nieuwe non-woven microvezeltechnologie. Dit resulteert in een uitspoelbare doek die eenvoudig en flexibel in gebruik is. TASKI MicroEasy is geschikt voor droog, klamvochtig en nat reinigen van alle oppervlakten. Door deze eigenschappen is het een uitstekende doek voor stofwissen, vlekverwijdering en glasreiniging. De doeken hebben een afmeting van      38 x 37 centimeter en zijn beschikbaar in de kleuren rood, blauw, groen en geel. 

TASKI Microquick

TASKI Microquick is een hoogkwalitatieve en duurzame reinigingsdoek vervaardigd uit microvezel. De uiterst fijne vezels van deze geweven doek zorgen voor diepere penetratie in het oppervlak en verwijderen beter vet en vuil.  Doordat de TASKI Microquick krachtiger en volumineuzer is, is hij uiterst geschikt om stofdeeltjes en vuil op te nemen en te absorberen. De doeken hebben een afmeting van 40 x 40 centimeter en zijn beschikbaar in de kleuren rood, blauw, groen, geel en wit.

Suma Lavette

De Suma Lavette Reinigingsdoeken vormen de perfecte oplossing voor een efficiënte reiniging in alle zones waar voedsel bereid wordt. Deze semi-wegwerpbare doeken bieden unieke voordelen, waaronder de unieke toevoeging van een bacteriedodend middel, waardoor de groei van bacteriën en schimmels in de werkdoek tegengegaan wordt. De doeken zijn beschikbaar in de kleuren rood, blauw, groen, geel en wit en in twee verschillende afmetingen: 51 x 36 centimeter en 37 x 34 centimeter (XL).

TASKISUM

TASKISUM wegwerpbare microvezeldoeken zijn van uitstekende kwaliteit en geschikt voor gebruikers die een hoge hygiënestandaard hanteren. Door het eenmalig gebruik van de doeken hoeft er geen wasproces georganiseerd te worden. De doeken hebben een afmeting van 41,6 x 33,8 centimeter en zijn beschikbaar in de kleuren rood, blauw en wit.

TASKI Jonmaster Pro Glasdoek

De TASKI Jonmaster Pro Glasdoek is vervaardigd uit hoogwaardige vezels om een perfect reinigingsresultaat te garanderen, dankzij een optimale vuilopname.  De fijne vezels van de doek absorberen zelfs de kleinste vuildeeltjes. De doek heeft een afmeting van 40 x 50 centimeter en is beschikbaar in de kleur blauw.

Gerelateerde producten