Voor iedere locatie en toepassing zijn er mopsystemen beschikbaar.

TASKI Jonmaster UltraPlus

Het TASKI Jonmaster UltraPlus mopsysteem combineert de eenvoud van een compleet reinigingsconcept met de effectiviteit van unieke microvezelmaterialen, ergonomisch ontworpen handles & frames en een geoptimaliseerde inzet van dagelijkse reinigingsmiddelen. 

TASKI Jonmaster UltraPlus

Frames

De frames zijn beschikbaar in meerdere afmetingen om verschillende ruimtes te kunnen reinigen, zoals toiletten en gangen. Afmetingen: 25cm. 40cm en 60cm.

Stelen

Door eenvoudig te draaien kan de TASKI Jonmaster UltraPlus telescoopsteel op de gewenste lengte worden ingesteld. De zacht rubberen handgreep is zeer gebruiksvriendelijk. Beschikbaar in twee afmetingen: 60-105cm en 100-170cm.

Moppen

Voor iedere reinigingstaak is er wel een bijpassende mop beschikbaar in het TASKI Jonmaster UltraPlus mopsysteem. Er zijn moppen voor zowel droog, klamvochtig als nat gebruik. Daarnaast zijn er schrobmoppen beschikbaar, ideaal voor periodieke krachtige reiniging van bijvoorbeeld anti-slip vloeren, maar is er bijvoorbeeld ook een glasmop, een speciaal ontworpen microvezelmop voor een streeploze reiniging van onder andere spiegels, separatieglas en roestvast stalen oppervlakken. De moppen zijn beschikbaar in 25cm, 40cm en 60cm.

TASKISUM

Naast herbruikbare moppen, kan het TASKI Jonmaster UltraPlus systeem tevens gebruikt worden met wegwerpmoppen. TASKISUM microvezelmoppen kunnen zowel droog als vochtig gebruikt worden. De TASKISUM moppen zijn beschikbaar in de afmetingen 40cm en 60cm.

TASKI MicroEasy

Het TASKI MicroEasy systeem is een doeltreffend systeem voor de dagelijkse reiniging van kleine tot middelgrote harde vloeren. Gebruik het direct of indirect. Bij regelmatig uitspoelen in de emmer kan een groot oppervlak met slechts één mop worden gereinigd. Met de TASKI MicroEasy microvezelmop is het dagelijkse klamvochtig moppen van gladde, waterbestendige vloeren snel en eenvoudig.

TASKI MicroEasy

Rolemmer

Compacte TASKI MicroEasy rolemmer voor het snel en efficiënt reinigen van harde, waterbestendige vloeren. Dubbel emmersysteem, geschikt voor spaghettimop- of vlakmopsysteem. Deze werkwagen omvat een frame, dubbele grijze emmer en pers. Het frame van de TASKI MicroEasy rolemmer is ook los leverbaar.

Mopframe

De bookmophouder voor het TASKI MicroEasy mopsysteem heeft een afmeting van 40cm.

Stelen

Door eenvoudig te draaien kan de kleurgecodeerde TASKI MicroEasy telescoopsteel op de gewenste lengte worden ingesteld. Beschikbaar in de afmeting: 110-180cm en vekrijgbaar in de kleuren, rood, blauw, groen en geel. De TASKI MicroEasy telescoopsteel kan tevens gebruikt worden met het TASKI Spaanse Mopsysteem.

Moppen

In het TASKI MicroEasy mopsysteem zijn 40cm microvezelmoppen beschikbaar in het rood, blauw, groen en geel. Daarnaast kan een keuze worden gemaakt uit 40cm katoenen moppen en schrobmoppen.

Emmers

Indien u extra materiaal wilt transporteren, kan een kleurgecodeerde emmer aan de TASKI MicroEasy rolemmer worden bevestigd. De emmers zijn beschikbaar in de kleuren rood, blauw, groen, geel en grijs.

Accessoires

De TASKI MicroEasy rolemmer kan worden uitgebreid met een aantal handige accessoires:

 • Pers voor het persen van vlakmoppen
 • Kleurcoderingsset voor de pershendel
 • Waarschuwingsbord om neer te zetten wanneer de vloer glad is
 • Houder voor het waarschuwingsbord
 • Tablet om aan de achterkant meer ruimte te creëeren waar bijvoorbeeld reinigingsvloeistof op kan worden gezet
 • Steelklem om de TASKI MicroEasy stelen aan te kunnen bevestigen
 • Hulpmaterialenhouder om extra materiaal mee te transporteren

TASKI Duo Mop

Het TASKI Duo Mop mopsysteem beschikt over twee verschillende onderstellen. Het lichte onderstel met één emmer is speciaal ontwikkeld voor kleine en middelgrote oppervlaktes. Het onderstel met twee emmers is speciaal ontwikkeld voor grote oppervlaktes.

TASKI Duo Mop

Rolemmer

De TASKI Duo Mop rolemmer is zowel enkel als dubbel vekrijgbaar:

 • Enkel: Kunststof rolemmer (enkel), duwbeugel, multipers en grijze emmer van 15L met rood handvat
 • Dubbel: Kunststof rolemmer (dubbel), duwbeugel, multipers, grijze emmer van 15L met rood handvat en grijze emmer van 15L met blauw handvat

Het frame van zowel de enkele als de dubbele TASKI Duo Mop rolemmer is ook los leverbaar.

Accessoires

De TASKI Duo Mop rolemmer kan worden uitgebreid met een aantal handige accessoires:

 • 15L emmer met de keuze uit een rood of een blauw handvat
 • Universele mopklem
 • Robuuste kunststof moppers voor het uitwringen van strengenmoppen en bookmoppen
 • Reductiestuk om te gebruiken met de TASKI moppers

Moppen

Geluste strengenmop. Kleurcodering zelf zeer eenvoudig te bepalen middels speciaal label. De moppen zijn voorzien van een "Stay-Flat" band en beschikbaar in 300 gram of 450 gram. 

TASKI Spaanse Mop

Het TASKI Spaanse Mopsysteem wordt aanbevolen om te gebruiken voor semi-professionele schoonmaak op kleine locaties. 

TASKI Spaanse Mop

Moppen

De TASKI Spaanse Mop is een strengenmop van 250 gram katoen met geïntegreerde steelklem. De kleurgecodeerde moppen zijn beschikbaar in de kleuren rood, blauw en groen.

Emmers

De emmers voor het TASKI Spaanse Mopsysteem zijn zowel enkel als dubbel beschikbaar. De enkele emmers zijn er in de kleuren rood, blauw en groen en. De dubbele emmer is verkrijgbaar in de kleur blauw.  

Stelen

Door eenvoudig te draaien kan de kleurgecodeerde TASKI MicroEasy telescoopsteel op de gewenste lengte worden ingesteld. Beschikbaar in de afmeting: 110-180cm en vekrijgbaar in de kleuren, rood, blauw, groen en geel. De TASKI MicroEasy telescoopsteel kan tevens gebruikt worden met het TASKI MicroEasy mopsysteem.

TASKI Lamello

De TASKI Lamello, een uniek en professioneel stofwisapparaat, is speciaal ontwikkeld voor de doeltreffende verwijdering van stof. De mophouder omvat specifieke verticale zwarte glijrubbers voor een maximale stofopname van het vloeroppervlak. Dankzij de velcro aanhechtingen en de eenvoudige aanhechtingspunten zijn de rubbers snel gemonteerd en klaar voor gebruik. Het uiterst wendbare scharnier vergemakkelijkt reinigen in nissen en hoeken.

TASKI Lamello

Frames

Het frame van TASKI Lamello is een stofwisser vervaardigd uit een rubber frame met flexibele lamellen. Voor het verwijderen van stof op middelgrote tot grote vloeroppervlakken. De frames zijn beschikbaar in de afmetingen 60cm, 80cm en 140cm.

Stelen

Bij het TASKI Lamello mopsysteem kan een glasvezelsteel van 140cm worden gebruikt. 

Stofwisdoeken

TASKI Lamello wordt gebruikt ik combinatie met stofwisdoeken. Er zijn vier typen stofwisdoeken, die ieder voor verschillende toepassingen en locaties kunnen worden ingezet.

Olie geïmpregneerde stofwisdoeken
Voor de opname van licht stof op gladde vloeren. Per stofwisdoek kan ongeveer 20-25m² worden gereinigd. In verschillende afmetingen beschikbaar.

Lijm stofwisdoeken
Kan meer vervuiling aan, bijvoorbeeld van matig stof of zand. De lijmdoeken worden op een rol geleverd, wat handig in gebruik is. Per stofwisdoek kan ongeveer 50m² worden gereinigd.

Statische stofwisdoeken
Beter resultaat door statische vezels en structuur, werkt ook goed op ruwere vloeren. Uitsluitend te gebruiken op droge vloeren. Per stofwisdoek kan ongeveer 50-100m² worden gereinigd.

Herbruikbare stofwisdoeken in combinatie met Jonmaster systeem
Duurzame stofwisdoeken met een uitstekend absorberend vermogen. De stofwisdoeken kunnen tot 500 keer gewassen worden en zijn beschikbaar in 60cm, 80cm en 140cm. 

TASKI VersaPlus 2.0

Het innovatieve en eenvoudige TASKI VersaPlus 2.0 mopsysteem bestaat uit vier belangrijke elementen: een unieke steel met geïntegreerd dispensersysteem voor productoplossing, een mophouder, een kleurgecodeerde flacon en verschillende moppen. 

De reinigingsoplossing in de flacon op de steel van het spraymopsysteem wordt verdeeld via de twee injectiepunten die zich vooraan op de mophouder bevinden. De gebruiker kan zelf eenvoudig de gewenste hoeveelheid reinigingsoplossing bepalen door de doseerknop bovenop de steel in te drukken.

TASKI VersaPlus 2.0

Tool

TASKI VersaPlus 2.0 is een innovatief en mobiel spray-apparaat, uitermate geschikt voor kleine ruimten. Multifunctioneel inzetbaar, tijdsbesparend met uitstekend reinigingsresultaat. De tool is beschikbaar de afmetingen 40cm en 60cm.

Doseerflacons

De TASKI VersaPlus 2.0 doseerflacons hebben een inhoud van 600ml en zijn beschikbaar in de kleuren oranje, rood, blauw, groen en geel.

Moppen

In het TASKI VersaPlus 2.0 mopsysteem is het mogelijk om zowel met herbruikbare als met wegwerpmoppen te werken.  

 • Herbruikbare moppen: Er is de keuze uit een microvezelmop voor het snel en grondig reinigen van gladde vloeroppervlakken en uit een mop voor gladde en gestructureerde vloeren die normaal tot zwaar vervuild zijn. Beide moppen  zijn beschikbaar in 40cm en 60cm.
 • Wegwerpmoppen: Deze mop werd speciaal ontwikkeld voor eenmalig gebruik of daar waar geen wasfaciliteiten aanwezig zijn.

TASKISUM

Naast de speciale wegwerpmoppen, kan het TASKI VersaPlus 2.0 mopsysteem tevens gebruikt worden met TASKISUM wegwerpmoppen. TASKISUM microvezelmoppen kunnen zowel droog als vochtig gebruikt worden. De TASKISUM moppen zijn beschikbaar in de afmetingen 40cm en 60cm. Voor het gebruik van TASKI VersaPlus 2.0 in combinatie met TASKISUM moppen, zijn er speciale velcrostrips verkrijgbaar.

Productvideo