Twister diamanten vloerpads

Twister is een innovatieve chemievrije methode voor het dagelijkse reinigen en onderhouden van alle type vloeren. Miljarden microscopische kleine diamanten op de Twisterpad reinigen en polijsten in één handeling uw vloer. Twister is de eenvoudige, kostenefficiënte en milieuvriendelijke benadering van professionele vloerreiniging en produceert verbluffende resultaten op elk vloer.

Chemievrij reinigen

De Twisterpads kunnen gebruikt worden met alleen water. De miljarden kleine diamanten op de flexibele pad kunnen elke type vloer reinigen en polijsten waardoor deze veel beter bestand is tegen vuil. Doordat er geen chemie nodig is, wordt de schoonmaaktaak eenvoudiger en ontstaat er een gezondere omgeving voor schoonmakers en 'omstanders'.

Lagere kosten

Diamant is het hardste materiaal ter wereld en blijft effectief gedurende de gehele levensduur van de pad. Doordat de diamanten de vloerkwaliteit verbeteren is de levensduur van Twisterpads tot 3 keer langer dan normale vloerpads. Een langere levensduur van de pad, reinigen zonder chemie en minder noodzaak tot periodiek onderhoud verbeteren de duurzaamheid en verlagen de totale kosten.

.

Betere resultaten

Door in één werkgang de vloer te reinigen en te boenen creëert Twister een blijvend resultaat van hoge kwaliteit 365 dagen per jaar.
 

Veilig en eenvoudig

De kleuren van de pads geven de grofheid van de pad aan. Afhankelijk van de vloersoort wordt hier de passende pad bij gekozen. In de selectie gids is eenvoudig te achterhalen welke pad voor welke vloer geschikt is. Deze kleur gecodeerde aanpak is eenvoudig toe te passen en te begrijpen voor elke gebruiker.

Doordat er geen chemie gebruikt wordt, is Twister een zeer vriendelijke manier van reinigen voor de medewerker en zijn omgeving.

 

Twister pads

Twister pads zijn uitermate geschikt voor het gebruik met TASKI schrobzuigmachines en éénschijfsmachines. Voor alle TASKI machines zijn de juiste maten beschikbaar. Ook voor niet-TASKI machines zijn Twister pads beschikbaar. Neem contact op voor de geschikte Twister pads voor uw specifieke situatie.

Neem contact op met TASKI