Kennisdagen PVC

Een schone en stralende vloer draagt sterk bij aan de aantrekkelijkheid en uitstraling van een organisatie. Daarbij gebruiken ontwerpers regelmatig nieuwe materialen en applicaties om het design, maar ook het onderhoud te optimaliseren. Zo zien we een sterke toename van PVC vloeren. Daarmee ontstaat vraag naar het specifieke onderhoud van PVC vloeren. Hoe houd ik mijn PVC vloer in goede en stralende staat tegen zo laag mogelijke kosten, met respect voor het milieu?kennisdag 11 okt.jpg

Diversey heeft samen met Forbo een onderhoudsplan voor PVC ontwikkeld. Een onderhoudsarme methode waarmee dit plan volledig aansluit op de vraag naar duurzame vloeronderhoudsmethoden. We organiseren een aantal kennisdagen bij de Forbo Novilon PVC fabriek in Coevorden om dit plan uitgebreid aan u te presenteren en demonstreren.
Daarnaast zullen de onderwerpen herkennen, beoordelen en behandelen van PVC vloeren aan bod komen zodat u aan het eind van de dag volledig op de hoogte bent van het professioneel onderhoud van PVC vloeren.

kennisdag 11 okt 2.jpg

 

 

 

 

 

Opzet kennisdagen

Deze dagen duren van 09:30 - 15:30 uur bevatten ook een rondleiding door de fabriek en worden afgesloten met een borrel. De volgende kennisdag wordt georganisaeerd op:

Nog nader te bepalen

Zodra nieuwe data bekend zijn, kunt u zich aanmelden via uw trade partner, Diversey accountmanager of via onderstaand formulier. Zodra wij uw inschrijving ontvangen hebben, sturen we u een bevestiging en routebeschrijving.

Voor dit evenement is een geldige coronapas vereist!

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist

 

Onze accountmanagers en applicatie experts ondersteunen u graag bij uw specifieke situatie.

Lees hier meer over onze vloeronderhoudsoplossingen en onze machines en hulpmaterialen die gebruikt worden door professionals.

Neem contact op met TASKI