Een stille revolutie met ongekende prestaties: de TASKI AERO stofzuiger. Een energiezuinige motor en slimme technologie zorgen voor een duurzame en productieve stofzuiger die voldoet aan de verwachting van elke professional. 

Door middel van een innovatieve en gepatenteerde technologie is de TASKI AERO extreem stil met 53dB (A). Dit lage geluidsniveau maakt het mogelijk om de machine zonder problemen in te zetten bij dagschoonmaak. Met de eco-modus knop kan het geluidsniveau nog verder verminderd worden tot zelfs 50db(A). De stilste in zijn klasse! Nu nog robuuster door verstevigde wielen en een metalen elleboogstuk!

Duurzaam

De nieuwe TASKI AERO stofzuigers zijn zeer efficiënt en hebben een 585W motor. Deze motor geeft hetzelfde resultaat als een stofzuiger met een motor met meer dan 900W. Dit kan worden bereikt dmv een innovatieve luchtstroom inclusief een unieke fluistertechnologie.

Niet alleen beter voor het milieu, ook aanzienlijk minder stroomkosten!

Optimale ergonomie en veilig in gebruik

Standaard is de TASKI aero voorzien van een telescoopsteel waardoor gebruikers altijd de juiste houding kunnen aannemen. HIerdoor worden rug en gewrichten minder belast. Bovendien is de machine fluisterstil en wendbaar waardoor de gebruiker zonder problemen de stofzuiger voor langere tijd kan gebruiken.

Door het standaard opwikkelsysteem dat in de PLUS modellen zit, bespaart men tijd en kan de stofzuiger makkelijk en veilig worden verplaatst. De PLUS modellen hebben standaard HEPA filters waardoor de luchtkwaliteit verbetert.

Product video

Bestanden

Specificaties

Afmetingen 426 x 313 x 388 mm /426 x 313 x 425 mm
Gewicht 7.7 kg / 8.0 kg
Kabellengte 12,5m
Vermogen 585W

Gerelateerde producten en info

Neem contact op met TASKI

De TASKI aero stofzuiger is verder verbeterd. Met nieuwe wielen, wielbevestiging en een metalen elleboogstuk kunt u nog langer, zorgeloos stofzuigen.

Klik hier voor een schematische weergave van de bevestiging en grafische video