TASKI AERO BP

vanaf 759
Bestel

TASKI AERO BP PLUS7524708 TASKI AERO BP PLUS rugstofzuiger mr.png

De TASKI AERO BP range is uitgebreid met een nieuw "PLUS" model. Dit model heeft een nieuwe digitale motor die krachtiger, zuiniger en lichter is! Het "PLUS" model is voorzien van een handige afstandbediening die makkelijk aan de draagriem is te bevestigen. De digitale motor maakt het ook mogelijk om met verschillende vermogensinstellingen te werken. Snel schakelen in kracht/geluid met de afstandbediening vergemakkelijkt het werken met de AERO BP PLUS!

Bestel direct in onze webshop of vraag meer informatie over deze mobiele krachtpatser!

Super comfortabele rugstofzuiger

De TASKI AERO BP behoort tot de lichtste rugstofzuiger in zijn klasse. Door het ultra ranke ontwerp en hoge kwaliteit rugzak draagmateriaal is het draagcomfort maximaal. De optimale gewichtsverdeling over de rug van de gebruiker, garandeert het hoogste comfort tijdens gebruik. Het totaal gewicht van de kabel versie is slechts 4.7kg terwijl de batterij versie nauwelijks zwaarder is met 5.3kg. Door de nieuwe digital motor is de BP plus ondanks de batterij, slechts 4,9Kg.

Trappenhuizen, bussen, bioscopen

In veel schoonmaak situaties is flexibiliteit, wendbaarheid en snelheid van groot belang. Bijvoorbeeld bij het schoonmaken van trappenhuizen, bussen, bioscopen. Dan is een rugstofzuiger een perfecte oplossing. De accu versie biedt optimale flexibiliteit en doordat de accu's verwisselbaar zijn, kan je onbeperkt door werken.

In ruimten waar veel mensen lopen, of bij het stofzuigen van bijvoorbeeld een lift is een electriciteitskabel niet handig en soms zelfs gevaarlijk. Om te voorkomen dat mensen daarover struikelen, biedt de accu-versie van de AERO de beste oplossing.

Spot cleaning; tippend stofzuigen

In veel kantoren wordt dagelijks stofgezogen. Een efficiente methode die veel arbeidstijd kan besparen is om af te wisselen tussen het stofzuigen van de gehele vloer en het tippend stofzuigen. Hierbij wordt visueel bekeken waar het vuil zich bevind en waarna dat dan gericht wordt opgezogen. Een resultaatgerichte manier van schoonmaken!

Rugstofzuiger, blazer, sledestofzuiger; 3 in 1

De AERO BP kan eenvoudig worden veranderd van een rugstofzuiger naar een sledestofzuiger op wielen of naar een blazer.
3 apparaten in 1. Veelzijdig en flexibel in te zetten met professionele prestaties.TASKI AERO blazer LR.jpg Ideaal voor het blazen van zand, bladeren of bijvoorbeeld bij radiatoren. 

Het optionele HEPA filter zorgt ervoor dat de fijne stofdeeltjes in de stofzuiger en specifiek in het filter blijven. Doordat deze niet terug in de werkomgeving worden geblazen draagt dit bij aan de kwaliteit van de lucht. Zeker voor mensen die hier gevoelig voor zijn is dit aan te raden.

Bestanden

Specificaties

Afmetingen 240x210x495
Gewicht 4.7 / 5.3
Kabellengte 15 / -
Vermogen 700w / 370w
Neem contact op met TASKI