TASKI AEROBOT 1850

Specificaties

Borstelbreedte 71 cm
Theoretische capaciteit 929 m2 per uur
Vuilwatertank 38 liter
Rotatiesnelheid 1390 RPM
op aanvraag

Product omschrijving

 

De TASKI aerobot 1850 is een unieke zelfstandig functionerende stofzuiger. De nieuwste technologieën zorgen ervoor dat de machine zelfstandig zijn weg vindt op locaties.

Krachtige motoren pikken ingebed vuil op dat andere systemen overslaan. Tapijten zullen er beter uitzien en langer meegaan. De aerobot maakt diepgaand schoon en zuivert de lucht die hij uitblaast.  Met zijn grote reservoir en dubbele filters kan Aerobot wel vier uur lang zuigen zonder dat er iemand aan te pas komt. Met optionele extra accu's en het unieke vervang systeem kan de autonomie zelfs worden verdubbeld.

Robot navigatie
De 360 graden sensoren maken de Aerobot geheel autonoom. Efficient wordt de gehele ruimte gereinigd waarbij obstakels en mensen worden vermeden.
Als de robot eenmaal geprogrammeerd is dan kan zijn operator hem alleen laten. Mocht Aerobot om welke reden dan ook vastlopen in zijn werk dan wordt er een bericht naar de operator gestuurd waarop deze hulp kan bieden.
Deze robot produceert maar 65 decibel geluid tijdens zijn werkzaamheden en met IntelliTrak is de gebruiker in staat om altijd en overal het gebruik van de robot te monitoren.  Diverse rapportages kunnen worden gecreerd om continu inzage te krijgen in de prestaties van de robot.