TASKI balimat 2300

4427
Bestel

Perfect veegresultaat op verschillende vloertypes dankzij het gepatenteerde Twin roller systeem (TRS). Flexibel gebruik zowel binnen als buiten. Verhoogde productiviteit dankzij grote werkbreedte.  
Compact formaat en wendbare bediening voor perfect gebruik in smalle ruimtes
 

Twin rolsysteem (TRS)

Het gepatenteerde tweerolsysteem (TRS) met tegengesteld draaiende  borstels transporteert het vuil van de ene rol naar de andere en voert het naar boven af. Door een precies gedefinieerde geleidingsplaat boven de rolkruising wordt het vuil door de samenwerking van de rollen erboven en naar achteren geleid en naar boven geduwd in het vuilreservoir. De aan de rechterzijde afgebeelde zijbezem ondersteunt het werk van de walsborstels door het vuil van de randen en hoeken van de walsborstels te vegen. Borstels voor een perfect veegresultaat in één enkele werkgang

Flexibiliteit

De balimat 2300 is ontworpen voor gebruik binnen en buiten en kan zowel  op harde vloeren en tapijt. Batterijvoeding en borstelondersteuning maken  het schoonmaken eenvoudig en bieden de grootste flexibiliteit bij het vegen.

Veegmachines kunnen ook worden ingezet voor het vegen en stofzuigen van grote gangen in bijvoorbeeld hotels of verzorgingshuizen.

De hoge productiviteit en krachtige prestaties van een TASKI balimat veegmachine komen binnen op bijvoorbeeld tapijt, uitstekend tot zijn recht.

Bestanden

Specificaties

Afmetingen 92 x 65 x 56 cm
Borstelbreedte 620 mm
Gewicht 55 kg
Vuilwatertank 37l
Vermogen 230W
Type achterloop
Neem contact op met TASKI