TASKI ergodisc HD

2433
Bestel

Een stijf metalen chassis, een verhoogd gewicht van de machine en een extreem krachtige motor leveren een excellente mechanische schrobactie. Ideaal voor zware applicaties, zoals het strippen van vloeren, het kristalliseren van marmer of bewerken van hout, de TASKI ergodisc HD levert de beste effectiviteit onder zijn soortgenoten.

Robuustheid

De rigide constructie van de machine met een motor met een groot momentum maken hem zeer robuust en duurzaam. Het planetaire
tandwielstelsel heeft bijzonder weinig onderhoud nodig en voorkomt
mogelijk problemen met het slijten van en slippen van aandrijvingsriemen.

Ergonomie

Terwijl deze machine een nieuwe standaard voor effectiviteit zet, verbetert deze machine ook de werkomstandigheden van de gebruiker middels een aantal eigenschappen. Het anatomisch gevormde en in hoogte afstelbare handvat biedt een unieke handbescherming. De combinatie met een laag trillingsniveau en lage geluidsemissie maken het mogelijk lang met de machine te werken zonder vermoeid te raken.

Simpel gebruik

De lage bouw van het borstelhuis en de motor maakt het mogelijk onder obstakels te komen- terwijl de borstelsnelheid van 150 toeren een egale vloer aflevert en het spatten van schoonmaakoplossing vermindert.

Het transporteren en opbergen van de machine is erg makkelijk dankzij de grote zachte wielen, het inklapbare handvat en de mogelijkheid het extra gewicht af te nemen. Het bevestigen van accessoires behoeft geen gereedschap. Dit vermindert de noodzaak tot gebruikerstraining tot een minimum.

Optioneel:

• Vloeistoftank
• Schrobborstel nylon standaard

Specificaties

Gewicht 54 Kg
Zuigbreedte 43 cm
Rotatiesnelheid 150 rpm
Type achterloop

Bestanden