TASKI swingo 150

2941
Bestel

Ultra compacte schrobzuigmachine met borstelwals met Litium Ion accu of kabel. Een borstelsnelheid van 1.800 t.p.m. en een borsteldruk die 10 maal hoger ligt dan handmatige reiniging verzekeren de beste reinigingsresultaten. 

Compacte schrobmachine

De compacte TASKI swingo 150Li-Ion staat voor flexibiliteit en is uitermate geschikt voor tussentijdse reiniging en spot cleaning van bijvoorbeeld recepties, sanitaire ruimte, kleine winkels en restaurants.

Beste reinigingsresultaten met onmiddellijk droge vloeren

Een borstelsnelheid van 1.800 t.p.m. en een borsteldruk die 10 maal hoger ligt dan handmatige reiniging verzekeren de beste reinigingsresultaten.
De toonaangevende zuigeenheid verzekert u van uitstekende droogresultaten. Hierdoor kunnen gereinigde oppervlakken onmiddellijk weer belopen worden doordat het gevaar op uitglijden geminimaliseerd wordt.

Compacte opslag

Door de zeer compacte afmetingen is de machine makkelijk op te bergen. Het comfortabele handvat maakt het optillen over trappen of transport met de auto gemakkelijk.

Eenvoudige en ergonomische bediening

Het functionele design is vergelijkbaar met de conventionele borstelstofzuigers, de machine kan op dezelfde manier eenvoudig en gemakkelijk gebruikt worden. De voorbereidingstijd voor reiniging bedraagt minder dan 60 seconden. Met een laag gewicht van 10,7 kg in totaal en, met een volle watertank, slechts 1,3 kg gewicht aan het handvat, kan de machine eenvoudig in iedere richting gebruikt worden.

Gemakkelijk in druk bezette ruimtes

Met de zéér geringe basishoogte van slechts 14cm wordt het mogelijk gemaakt snel en makkelijk onder lage meubelen en obstakels te reinigen. De machine kan gebruikt worden in restaurants, keukens, tankstations en winkels waar een conventionele schrobzuigmachine eenvoudig te groot is en waar handmatige reinigingsmethoden niet het gewenste hygiënische resultaat oplevert.

Product video

Bestanden

Specificaties

Afmetingen 43 x 38 x 112 cm
Borstelbreedte 33,5 cm
Gewicht 14,4 Kg
Schoonwatertank 2,6 L
Theoretische capaciteit 150 m2/u
Vuilwatertank 2,9 L
Werkbreedte 33,5 cm
Zuigbreedte 35,5 cm
Type achterloop
Oppervlakte 0-250 vierkante meter