TASKI swingo 1850

vanaf 18872
Bestel

Schrobzuigmachine op batterijen (gel of Lithium) met gelijkrichter, wielaandrijving en waterbesparingstechnologie, geschikt voor grote oppervlakken. Uitgerust met grote watertanks voor optimale resultaten.

De TASKI swingo 1850 biedt u:

• Efficiëntie 
• Uitstekende resultaten - perfect droge vloeren 
• Eenvoud en ergonomie 
• Gemakkelijk dagelijks onderhoud

Efficiëntie

Een grote tank en een hoog efficiënt Intelliflow dat het waterverbruik tot 40% reduceert stelt u in staat op één tankvulling tot 2.500m2 vloeroppervlak te reinigen, zonder tijdrovende tankbeurten. De grote werkbreedte van wel 85cm helpen u de productiviteit te verhogen en een aanzienlijke tijdsbesparing te realiseren.

Modellen

TASKI swingo 1850             Externe lader, wiel aandrijving
TASKI swingo 1850 BMS    Interne lader, wiel aandrijving
TASKI swingo 1850 Li-Ion   Externe lader, wiel aandrijving
                                             Lithium batterijen

Perfect droge vloeren

De flexibele borstelkoppeling stelt de borstels in staat het vloeroppervlak perfect te volgen en zo de ideale vuilreiniging te realiseren. De w-vorm zuigmond levert uitstekende droogresultaten, dit vermindert de kans op ongelukken zoals het uitglijden op een natte vloer. Hierdoor kan de machine op alle momenten van de dag ingezet worden.

Eenvoud en ergonomie

Met uitstekende ergonomische en eenvoudige, intuïtieve bediening wordt de vermoeidheid van de bestuurder en de trainings- of instructiebehoefte tot een minimum beperkt. Gemakkelijk dagelijks onderhoud Alle delen die regelmatig reiniging of onderhoud nodig hebben zijn geel gecodeerd en kunnen eenvoudig weggenomen worden. Hierdoor spreekt onderhoud en reiniging van de machine voor zich. Dit verzekert u van de beste resultaten en een langere levensduur van de machine.

Bestanden

Specificaties

Afmetingen 162 x 88 x 119 cm
Borstelbreedte 43 cm
Gewicht 345 Kg
Schoonwatertank 85 L
Theoretische capaciteit 3825 m2/u
Vuilwatertank 85 L
Werkbreedte 85 cm
Zuigbreedte 110 cm
Type achterloop
Oppervlakte 1500-2500 vierkante meter