TASKI swingo 2100micro

22823
Bestel

De TASKI swingo 2100μicro is een innovatieve kleine opzitschrobzuigmachine voorzien van een compact design. Het innovatieve design biedt naadloze reiniging van grote en kleine gebieden met optimale reinigingsresultaten en lage total cost of ownership. De offset functie, waarbij met één druk op de knop de borstel zijwaarts verplaatst, zorgt voor vermindering van handmatig werk en bereikt zelfs de lastigste plekken.

Ongeëvenaarde prestaties

De nieuwe TASKI swingo 2100μicro biedt ongeëvenaarde prestaties door de unieke combinatie van snelheid, smalle werkbreedte, behendigheid en een grote watertank. Het innovatieve design biedt naadloze reiniging van grote en kleine gebieden met optimale reinigingsresultaten en lage total cost of ownership. Diverse optionele accessoires verhogen de productiviteit verder; onder andere toolbars om moppen en doeken mee te kunnen nemen een aquastop voor efficient water vullen en Intellispray om desinfectie sproeiersysteem toe te voegen aan de machine.

Geavanceerd ontwerp

Veiligheid voor de gebruiker is van optimaal belang wanneer een schrobzuigmachine gebruikt wordt. De TASKI swingo 2100µicro combineert goed overzicht over de werkvloer met ergonomisch werken en hoge veiligheidsnormen. Ook biedt het ontwerp van deze schrobzuigmachine een watertank aan de voorzijde, een actieve in hoogte verstelbare zitplaats en vele andere veilige eigenschappen. Eenvoudige en efficiënte voorbereiding en onderhoud van de machine zorgt voor verbetering van operationele efficiency en reduceert de behoefte van tijdrovende gebruikerstraining.

Product video

Bestanden

Specificaties

Afmetingen 138 x 58 x 128cm
Borstelbreedte 2 x 28 cm
Gewicht 380 Kg
Schoonwatertank 75 L
Theoretische capaciteit 3025 m2/u
Vuilwatertank 75 L
Werkbreedte 55 cm
Zuigbreedte 63 cm
Type opzit
Oppervlakte 1250-2500 vierkante meter