TASKI swingo 350

vanaf 4762
Bestel

Makkelijk te bedienen schrobzuigmachine die door ergonomische handels en compacte formaat makkelijk onder tafels kan schoonmaken. Reinigt grondig door effectieve borstels. In vergelijking tot manuele reiniging levert de machine een aanzienlijk hoger hygiëneniveau, een consistent resultaat en een verbeterde uitstraling van de vloer. Dit wordt bereikt door maximale mechanische actie en de innovatieve V-vorm zuigmond die leidt tot een uitstekend droogresultaat, zelfs bij “moeilijke” vloeren zoals tegels met diepe groeven, ongelijke en antislipvloeren.

De TASKI swingo 350 biedt u:

  • Gemak in kleine ruimten
  • Effectief schoonmaken en drogen
  • Eenvoud en veiligheid
  • Betrouwbaar en robuust

Gemak in kleine ruimten 

Door de geringe hoogte van de machine en het handvat dat makkelijk op hoogte kan worden ingesteld werkt de machine probleemloos onder obstakels zoals tafels of rekken. De cilindrische borstel, die tot de hoeken van het borstelhuis reikt, maakt reiniging van randen en hoeken perfect mogelijk. De vloertrekker aan de voorzijde van de machine maakt het ook mogelijk reinigingsvloeistof te verwijderen wanneer de machine naar achter beweegt.

Effectief in schoonmaken en drogen

In vergelijking tot manuele reiniging levert de machine een aanzienlijk hoger hygiëneniveau, een consistent resultaat en een verbeterde uitstraling van de vloer. Dit wordt bereikt door maximale mechanische actie en de innovatieve V-vorm zuigmond die leidt tot een uitstekend droogresultaat, zelfs bij “moeilijke” vloeren zoals tegels met diepe groeven, ongelijke en antislipvloeren.

Eenvoud en veiligheid

Gezien het perfecte droogresultaat wordt de kans op ongelukken door uitglijden tot een minimum beperkt. In combinatie met accu voeding is dit de perfecte oplossing voor dagschoonmaak. De in hoogte verstelbare ergonomisch gevormde handgreep met handbescherming maakt het gebruik van de machine veilig en comfortabel.

Productvideo

Betrouwbaar en robuust

De machine is zeer robuust en duurzaam en kan zelfs de zwaarste reinigingswerkzaamheden doorstaan, zoals het gebruik in keukens en in fast food restaurants.

Modellen:

TASKI swingo 350 E
TASKI swingo 350 B BMS
TASKI swingo 350 B BMS EURO Li-Ion

 

Bestanden

Specificaties

Afmetingen 79 x 45 x 43 cm
Borstelbreedte 38 cm
Gewicht 67 Kg
Schoonwatertank 10 L
Theoretische capaciteit 1140 m2/u
Vuilwatertank 10 L
Werkbreedte 38 cm
Zuigbreedte 55 cm
Type achterloop
Oppervlakte 250-500 vierkante meter