TASKI swingo 4000

vanaf 44801
Bestel

Uiterst wendbare opzit schrobzuigmachine op batterijen met externe lader en waterbesparingstechnologie, geschikt voor intensief gebruik op grote oppervlakken.

Ongekende productiviteit

Realiseer significante besparingen op water en chemie, door de juiste dosering van schoonmaakoplossing middels het gepatenteerde Intelliflow systeem. De combinatie met een grote 200L tank en een schoonmaaksnelheid van 7.5 km/u zorgt voor ongekende productiviteit met zo min mogelijk kostbare tussenstops. Het unieke vierwiels stuurmechanisme maakt de machine uiterst wendbaar zodat hij zelfs in nauwe en bezette omgevingen te gebruiken is.

Lithium batterijen bieden extra gebruiksgemak en robuuste prestaties.

Geweldige schoonmaak- en droogresultaten

Behaal een perfect droog resultaat en een uitstekende uitstraling van je vloer keer op keer. De nieuwe, gepatenteerde W-vormige zuigmond zuigt het water gemakkelijk op, in de bocht en op oneffen vloeren.Terwijl de speciale zuigrubbers en de directe zuigbuis zorgen voor het probleemloos opzuigen van klein afval zonder te verstoppen.

Optioneel verkrijgbaar met Intellispray om desinfectie sproeiersysteem toe te voegen aan de machine.

Betrouwbaarheid

Geniet van probleemloos gebruik met minimale training van de gebruiker. Ontworpen voor duurzaam gebruik en zware schoonmaakklussen. De high-tech oplossingen en long-life onderdelen zorgen voor maximaal gebruik en minimale reparatiekosten. De onderdelen die frequent gereinigd moeten worden zijn kleur gecodeerd en zijn te monteren zonder gereedschap.

Intelligent ontwerp

De lage instaptrede, verstelbare stoel met hoge rugleuning en het nieuwe gaspedaal zorgen voor veiligheid en ergonomisch gebruik. Een goed overzicht tijdens het schoonmaken en de beschermwielen op de zuigmond maken het makkelijk om langs de muur en obstakels schoon te maken. De speciale ECO modus reduceert het geluidsniveau om ook overdag schoon te kunnen maken in bezette ruimtes.

Product video

Bestanden

Specificaties

Afmetingen 178 x 89 x 140cm
Borstelbreedte 2 x 43 cm
Gewicht 760 Kg
Schoonwatertank 200 L
Theoretische capaciteit 6375 m2/u
Vuilwatertank 210 L
Werkbreedte 85 cm
Zuigbreedte 110 cm
Type opzit
Oppervlakte 3000-7500 vierkante meter