TASKI swingo 455

vanaf 6132
Bestel

Schrobzuigmachine op batterijen met ergonomisch gevormde bedieningshendel. Voor kleine tot middelgrote ruimten. Vanwege de compacte afmetingen is deze machine zeer breed inzetbaar voor het reiniging van harde vloeren. Deze machine is ideaal voor gebruik in kleine, druk bezette ruimten zoals winkels, keukens, scholen en ziekenhuizen, en biedt nog steeds een grote werkbreedte en een nu nog grotere schoonwatertank. 

Geweldige schoonmaakresultaten worden behaald door het beproefde borstelsysteem, deze volgt de vloer perfect en behaalt een
excellente vuilverwijdering. De nieuwe gepatenteerde V-vormige zuigmond
zorgt voor ideale wateropname van de vloer. Dankzij het driewielssysteem
van de zuigmond is het afstellen van de zuigmond niet meer nodig.

De TASKI swingo 455 biedt u

  • Veelzijdige toepassing
  • Geweldige schoonmaakprestaties
  • Simpel en veilig
  • Betrouwbaar en robuust

Simpel en veilig

Eenvoud en comfort maken het leven makkelijker en de TASKI swingo 455 kan hierbij helpen. Met een intuïtieve bediening en gele onderhoudspunten, wordt gebruikerstraining tot een minimum beperkt. De toepassing van een makkelijk afneembare vuilwatertank maken de TASKI swingo 455 makkelijk te gebruiken en schoon te houden.

Betrouwbaar en robuust

De TASKI swingo 455 is zeer robuust en duurzaam en ontworpen om de zwaarste schoonmaaktaken aan te kunnen. Het gebruik van high-tech en duurzame onderdelen, verbeteren de levensduur van de machine, terwijl de kosten voor service en reparatie tot een minimum worden beperkt.

Modellen

TASKI swingo 455 E                     Kabel versie
TASKI swingo 455 B                     Externe lader
TASKI swingo 455 B BMS            Interne lader
TASKI swingo 455 B Li Ion           Externe lader
TASKI swingo 455 B BMS Li Ion  Interne lader

Veelzijdige toepassing

Vanwege de compacte afmetingen is deze machine zeer breed inzetbaar voor het reiniging van harde vloeren. Deze machine is ideaal voor gebruik in kleine, druk bezette ruimten zoals winkels, keukens, scholen en ziekenhuizen, en biedt nog steeds een grote werkbreedte en een nu nog grotere schoonwatertank. Schoonmaken langs muren en onder tafels is gemakkelijk dankzij het in hoogte verstelbare en exibele handvat en de dubbele wielas.

Geweldige schoonmaakprestaties

Geweldige schoonmaakresultaten worden behaald door het ondertussen beproefde borstelsysteem, deze volgt de vloerperfect en behaalt een excellente vuilverwijdering. De nieuwe gepatenteerde V-vormige zuigmond zorgt voor ideale wateropname van de vloer. Dankzij het driewielssysteem van de zuigmond is het afstellen van de zuigmond niet meer nodig.

Optionele Lithium batterijen bieden extra gebruiksgemak en robuuste prestaties.

 

 

Product video

Bestanden

Specificaties

Afmetingen 110 x 48 x 92 cm
Borstelbreedte 1 x 43 cm
Gewicht 90 / 120 Kg
Schoonwatertank 22
Theoretische capaciteit 1290 m2/u
Vuilwatertank 25 l
Werkbreedte 43 cm
Zuigbreedte 69 cm
Type achterloop
Oppervlakte 250-750 vierkante meter