TASKI swingobot 2000

aanvraag
Bestel

De revolutionaire TASKI swingoBot 2000 is een unieke zelfstandig functionerende schrobzuigmachine. De nieuwste technologieën zorgen ervoor dat de machine zelfstandig op diverse locaties kan schrobben. Geavanceerde sensoren en software monitoren de omgeving zodat de machine veilig zijn weg vindt, obstakels vermijdt en efficiënt de ruimte reinigt.

Nieuwe lasertechnologie

Nieuwe lasertechnologie maken de machine geschikt voor ruimte tot 60 meter breed en samen met extra sonar sensoren wordt de navigatie verder verfijnd. Het veiligheidssysteem is dubbel uitgevoerd zodat te allen tijden veiligheid geborgd wordt. Door in hoogte te verstellen sensoren kan de navigatie worden aangepast aan specifieke locaties zoals supermarkten, ziekenhuizen of magazijnen. 

TASKI kwaliteit

De bekende TASKI kwaliteit is vertaald in het robuuste ontwerp en de bekende TASKI features als IntelliFlow en IntelliDose:

IntelliFlow: Het gepatenteerde IntelliFlow-systeem garandeert altijd de juiste hoeveelheid reinigingsoplossing op de vloer ook als de machine in de bochten of bij obstakels snelheid mindert. Hierdoor wordt aanzienlijk bespaard op het waterverbuik. Samen met de krachtige accu's kan daardoor tot 4 uur autonoom worden schoongemaakt!

IntelliDose: Het TASKI IntelliDose systeem doseert voor elke taak de exacte hoeveelheid reinigingsmiddel. Hiermee behaalt u superieure schoonmaakresultaten, voorkomt overdosering en zorgt u ook voor controle en een reductie van reinigingsmiddel.

Intellitrak is een innovatieve management en diagnose tool voor alle robots die tot de Intellibot familie behoren. Hiermee krijgt u inzicht in het gebruik van de Intellibots en kunt u de inzet en het gebruik optimaliseren

Productvideo

De TASKI SWINGOBOT 2000 vormt een perfect aanvulling van het schoonmaak team en kan het saaie en zware werk overnemen waardoor schoonmakers hun vakkenis, ervaring en human touch kunnen inzetten voor een schone en aangename werkomgeving!

Om de productiviteit van de TASKI swingobot 2000 te optimaliseren beschikt de machine over remote diagnostics. Firmware updates installeren en storingen verhelpen zijn hiermee op afstand te doen; minder downtime en snelle response voor optimaal rendement.

Intellibot in de praktijk bij WTC Rotterdam

Specificaties

Afmetingen 135 x 90 x 128 cm
Gewicht 376 kg
Schoonwatertank 90 L
Theoretische capaciteit 1260 m2/u
Vuilwatertank 90 L
Werkbreedte 70 cm
Zuigbreedte 90 cm
Oppervlakte 1000-6000