TASKI ULTIMAXX 1900

aanvraag
Bestel

De krachtigste en productiefste schoonmaakmachine op de markt.

De geheel nieuwe TASKI ULTIMAXX 1900 creëert  een nieuwe standaard in modulariteit, reinigingsefficiëntie en slimheid. Met de flexibele keuze in werkbreedte en borsteldek en intelligente opties kunt u de machine samenstellen zodat deze voor elke locatie de perfecte oplossing biedt. Nieuwe hoogwaardige technologische elementen zijn ontwikkeld zoals het intuïtieve touchscreen voor een eenvoudige maar krachtige bediening en gedetailleerd inzicht. De TASKI ULTIMAXX 1900 schrobzuigmachine stelt uw organisatie in staat om de efficiëntie, kosten en reinigingsresultaten te verhogen met meetbare productiviteit en optimale controle.

State of the art technologie

De nieuwste digitale motoren en intelligente technologie zorgen ervoor dat de machine professionele resultaten levert met de betrouwbaarheid die u van TASKI gewend bent.  
De lichtere en zuinigere motoren zorgen voor langer gebruik met tot 40% meer autonomie! Langer doorwerken per tijdrovende vulbeurt.

Veelzijdig en flexibel

De TASKI Ultimaxx is beschikbaar met diverse schrobdekken; enkele schijf, dubbele schijven, cylindrische rolborstels, en zelfs orbitaal. Door verschillende breedtes en grote keuze in type borstels en pads is er altijd een configuratie die past bij uw situatie

Product video

Bestanden

Specificaties

Afmetingen 122x49x112 tot 126x70x112 cm
Gewicht 172 tot 206 kg
Schoonwatertank 43 L
Theoretische capaciteit 1935 - 2925
Vuilwatertank 45 L
Werkbreedte 43 tot 65 cm
Zuigbreedte 72 - 92 cm
Type achterloop