TASKI vacumat 22T

1845
Bestel

Deze machine reinigt middelgrote tot grote ruimtes tot 3 keer sneller dan gewone waterzuigers. In combinatie met een TASKI ergodisc kan het toestel de productiviteit van basis reinigingsfuncties zoals strippen en schrobben aanzienlijk verhogen. Dit is zowel kostenbesparend als efficiënt.

TASKI vacumat 22T biedt u:

• Verhoogde productiviteit 
• Excellente zuigkracht 
• Ergonomische bediening 
• Stevigheid en duurzaamheid

Excellente zuigkracht

De fixomat vloertrekker neemt uitstekend water op en droogt het oppervlak perfect zonder strepen achter te laten. Om water op te zuigen, kleine ruimtes te reinigen of tegemoet te komen aan andere specifieke wensen kan het toestel bovendien uitgerust worden met verschillende accessoires.

Specificaties

Gewicht 19 Kg
Type achterloop

Bestanden

Ergonomische bediening

Het kantelsysteem en de gemakkelijke handgreep aan de container maken het leegmaken van de container ergonomisch en eenvoudig.

Stevigheid en duurzaamheid

Het mechanisch vlottersysteem met een tweevoudig filter zorgt voor een dubbele bescherming van de motor en een aanzienlijke verlenging van de levensduur van de machine. De ketel is chemicaliën- en schokvrij en vormt, in combinatie met de stevige stalen trolley met rubberen wielen, een garantie voor duurzaamheid.