TASKI vacumat 44T

952
Bestel

Deze machine reinigt middelgrote tot grote ruimtes tot 3 keer sneller dan gewone waterzuigers. In combinatie met een TASKI ergodisc kan het toestel de productiviteit van basisreinigingsfuncties zoals strippen en nat schrobben aanzienlijk verhogen. Dit is zowel kostenbesparend als efficiënt.

Excellente zuigkracht

De fixomat zuigmond neemt uitstekend water op en droogt het oppervlak perfect zonder strepen achter te laten. Om water op te zuigen, kleine ruimtes te reinigen of tegemoet te komen aan andere specieke wensen kan het toestel bovendien uitgerust worden met verschillende accessoires. Ergonomische bediening Het kantelsysteem en de gemakkelijke handgreep aan de ketel maken het leegmaken van de ketel ergonomisch en eenvoudig. De verschillende handgrepen van de ketel garanderen comfort en ergonomie tijdens de handeling.

Stevigheid en duurzaamheid

Een speciaal ontworpen mechanisch vlottersysteem met een tweevoudig filter zorgt voor een dubbele bescherming van de motor en een aanzienlijke verlenging van de levensduur van de machine. De RVS ketel is bestand tegen alkalische en zure reinigingsmiddelen en vormt, in combinatie met de stevige stalen trolley met rubberen wielen, een garantie voor duurzaamheid.

Specificaties

Gewicht 23 Kg
Type achterloop

Bestanden