Nieuws


Naar het nieuwsarchief

06 november 2017

ISS Facility Services neemt de robotstofzuiger TASKI AEROBOT in gebruik voor de schoonmaak van Rijnstraat 8. Dit is een flexibel rijkskantoor in Den Haag waar iedere dag zo’n 6.000 mensen werken. Van de 90.000 m2 vloeroppervlak maakt de robotstofzuiger 20.000 m2 schoon: doelmatig en efficiënt. De robot ontlast de schoonmaakmedewerkers die daardoor meer tijd hebben om zich te richten op gastvrijheid, klantbeleving en de meer ingewikkelde schoonmaaktaken. ISS is de eerste serviceorganisatie in Nederland die drie types schoonmaakrobots gebruikt: de robotstofzuiger TASKI AEROBOT, de robotschrobzuig TASKI SWINGOBOT en de robot veeg-/schrobcombinatie TASKI DUOBOT.


04 september 2017

Inzet van de robot TASKI schrobzuigmachine in het Antonius ziekenhuis geeft het schoonmaakteam extra capaciteit die de ruimte geeft voor extra aandacht en kwaliteitsverbetering op bijvoorbeeld intensief gebruikte ruimten. Bovendien draagt het bij aan de uitstraling van het ziekenhuis.

11 augustus 2017

Sealed Air Diversey Care lanceert de nieuwe TASKI AERO stofzuiger voor de schoonmaak professional. Door de combinatie van de extreem stille, fluistertechnologie met uitgebreide functies, biedt de AERO de beste kwaliteit en operationele efficiëntie.


01 juni 2017

Continu verbeteren. Het is een kernwaarde van het St. Antonius Ziekenhuis. Ook als het gaat om de facilitaire dienstverlening. Om die reden wordt er sinds kort op de locatie Utrecht schoongemaakt met de TASKI Intellibot van Diversey Care, onderdeel van Sealed Air.

10 april 2017

Sinds kort beschikt Sportcentrum Raalte over een TASKI Swingobot 1650: de gerobotiseerde schrobzuiger die zelfstandig vloeren reinigt. Daarmee is een ambitieuze stap gezet om de schoonmaak beter en efficiënter te maken, aldus Joke Derksen, teamleider zwembaden en projecten.Direct contact met Taski