Nieuws


Naar het nieuwsarchief

04 september 2017

Inzet van de robot TASKI schrobzuigmachine in het Antonius ziekenhuis geeft het schoonmaakteam extra capaciteit die de ruimte geeft voor extra aandacht en kwaliteitsverbetering op bijvoorbeeld intensief gebruikte ruimten. Bovendien draagt het bij aan de uitstraling van het ziekenhuis.


11 augustus 2017

Sealed Air Diversey Care lanceert de nieuwe TASKI AERO stofzuiger voor de schoonmaak professional. Door de combinatie van de extreem stille, fluistertechnologie met uitgebreide functies, biedt de AERO de beste kwaliteit en operationele efficiëntie.

01 juni 2017

Continu verbeteren. Het is een kernwaarde van het St. Antonius Ziekenhuis. Ook als het gaat om de facilitaire dienstverlening. Om die reden wordt er sinds kort op de locatie Utrecht schoongemaakt met de TASKI Intellibot van Diversey Care, onderdeel van Sealed Air.


10 april 2017

Sinds kort beschikt Sportcentrum Raalte over een TASKI Swingobot 1650: de gerobotiseerde schrobzuiger die zelfstandig vloeren reinigt. Daarmee is een ambitieuze stap gezet om de schoonmaak beter en efficiënter te maken, aldus Joke Derksen, teamleider zwembaden en projecten.

09 februari 2017

Diversey Care, onderdeel van Sealed Air, heeft in april 2015 Intellibot Robotics overgenomen. Meer dan 20 jaar ervaring in robotica is samengegaan met meer dan 65 jaar schrobzuig-ervaring in de schoonmaakbranche. Deze krachtenbundeling heeft in mei 2016 geleid tot de introductie van de eerste CE gecertificeerde robot schrobzuigmachine: de TASKI swingobot 1650.
Sindsdien zijn in Nederland onder andere de drie grootste schoonmaakbedrijven gestart met het integreren van de swingobot in hun dagelijkse praktijk. Op locaties van ASITO, CSU en ISS is deze robot ondertussen volop in de praktijk ingezet.Direct contact met Taski