Nieuws


Naar het nieuwsarchief

09 februari 2018

Diversey maakt op 8 februari 2018 bekend dat er flink wordt ingezet op baanbrekend onderzoek in de robotica. Het bedrijf werkt hiervoor samen met de Technische Universiteit Eindhoven en een selecte groep toonaangevende industriële bedrijven.


16 januari 2018

Met de enorme snelheid waarin technologie zich ontwikkelt en de bereidheid om deze toe te passen in de dagelijkse praktijk, worden robots steeds meer gemeengoed. De schoonmaakbranche kent onder andere robot schrobzuigmachines die zelfstandig door ruimtes navigeren en met een constante hoge kwaliteit reinigen.Diversey heeft met haar TASKI SWINGOBOT 2000 reeds de tweede generatie robots op de markt gebracht. Sinds de introductie hiervan in november 2017 zijn er inmiddels 9 TASKI SWINGOBOT 2000 verkocht bij een verscheidenheid aan bedrijven.

29 november 2017

Diversey introduceert met trots de tweede generatie robot schrobzuigmachine; de TASKI SWINGOBOT 2000. Meer dan twee jaar praktijkervaring met robot schrobzuigmachines heeft geleid tot een nieuwe revolutionaire en robuuste reinigingsrobot. Door de toepassing van state of the art technologieën wordt minimaal 25 procent meer productiviteit bereikt waardoor locaties effectiever kunnen worden gereinigd.


06 november 2017

ISS Facility Services neemt de robotstofzuiger TASKI AEROBOT in gebruik voor de schoonmaak van Rijnstraat 8. Dit is een flexibel rijkskantoor in Den Haag waar iedere dag zo’n 6.000 mensen werken. Van de 90.000 m2 vloeroppervlak maakt de robotstofzuiger 20.000 m2 schoon: doelmatig en efficiënt. De robot ontlast de schoonmaakmedewerkers die daardoor meer tijd hebben om zich te richten op gastvrijheid, klantbeleving en de meer ingewikkelde schoonmaaktaken. ISS is de eerste serviceorganisatie in Nederland die drie types schoonmaakrobots gebruikt: de robotstofzuiger TASKI AEROBOT, de robotschrobzuig TASKI SWINGOBOT en de robot veeg-/schrobcombinatie TASKI DUOBOT.

04 september 2017

Inzet van de robot TASKI schrobzuigmachine in het Antonius ziekenhuis geeft het schoonmaakteam extra capaciteit die de ruimte geeft voor extra aandacht en kwaliteitsverbetering op bijvoorbeeld intensief gebruikte ruimten. Bovendien draagt het bij aan de uitstraling van het ziekenhuis.Direct contact met Taski