Elke organisatie is uniek. Elke locatie is uniek.
Een hygienische en schone omgeving willen we echter allemaal. Een frisse uitstraling draagt sterk bij aan de aantrekkelijkheid van een ruimte. Met meer dan 65 jaar ervaring heeft TASKI voor elke situatie, voor elke ruimte, voor elke oppervlakte een oplossing op het gebied van schoonmaak. Bewezen methodes, concepten en producten toegespitst op uw specifieke situatie. 

Vloeronderhoud en reiniging
 

Een schone, duurzame en veilige vloer is de basis voor een prettige (werk) omgeving. De uitstraling en kwaliteit van een nieuwe vloer wil je gedurende de gehele levensduur van de vloer behouden. Hiervoor is altijd onderhoud nodig.

Elk vloertype vereist een specifieke methodiek. Het gebruik, de eisen van gebruiker en organisatie, en het budget bepalen de invulling. Voor de meest voorkomende vloeren in Nederland zijn methoden ontwikkeld die de kwaliteit en uitstraling van de vloer borgen tegen de laagst mogelijke total cost of ownership (TCO). 

Linoleum
linoleum.jpeg

Linoleum is een veelvoorkomende natuurlijke vloertype. Afhankelijk van onder andere het gebruik van de ruimte kan gekozen worden tussen systematisch vloeronderhoud of het Carefree vloeronderhoudssysteem.

Tapijt
tapijt.jpeg

In steeds meer organisaties wordt gekozen voor tapijt. Het is geluidsdempend, energiezuinig en de design mogelijkheden zijn eindeloos. Tapijt wordt onderhouden door een combinatie van dagelijkse en periodieke reiniging.

Vinyl (PVC)
vinyl vloer.jpg

Vinyl (PVC) is een populair vloertype vanwege de slijtvastheid van het materiaal. Bovendien kan vinyl goed tegen vocht en water en behoudt het goed zijn stroefheid. Ook PVC moet onderhouden worden!