Vinyl (PVC) vloeronderhoud

Ook vinyl vloeren moeten onderhouden worden. Op basis van jarenlange praktijkervaring iseen methode ontwikkeld waarbij zowel dagelijkse als periodieke reiniging uw vloer in optimale staat houden.

Dagelijkse reiniging

Om slijtage en vervuiling tegen te gaan en uw vloer te laten stralen, is dagelijkse reiniging nodig. Stofwissen en vlekverwijdering wordt gedaan met TASKI lamello en vloerwisdoeken.vinyl pvc vloer.jpg

Periodieke reiniging

Voor het grondig reinigen van vinyl is een periodieke reiniging nodig.
Afhankelijk van onder andere de grootte van de locatie kan met een mop of met een schrobzuigmachine in combinatie met het vloerreinigingsmiddel TASKI Jontec 300 dit uitgevoerd worden.vinyl vloeren.jpg

OmnisysteemTASKI ergodisc omni.jpg

Voor een optimale kwaliteit vloer en behoudt van de glans en uitstraling is TASKI Omnisysteem ontwikkeld. Deze methodiek combineert sprayreinigen en onderhouden. Kleine slijtages en bijvoorbeeld schop en hakstrepen worden hersteld. De toplaag wordt geëgaliseerd en de glans hersteld.

Gebruik Diversey Omnistrip in combinatie met een blauwe pad voor het herstel van de toplaag. Gebruik vervolgens de Omnispray en een rode pad om het gewenste glansniveau te bereiken.

Reiniging van PVC vloeren.

Download hier uw werkplannen voor onderhoud van vinly vloeren.

 

Reiniging van PVC vloeren met Twister - werkplan

Neem contact op met TASKI