Over ons

Al meer dan 65 jaar biedt TASKI innovatieve producten om uw gebouw schoon te houden op een professionele manier. Bewezen methodes, vernieuwende producten en deskundig advies voor het reinigen en onderhouden van al uw vloeren, sanitair en complete werkomgeving. Als onderdeel van Diversey, draagt TASKI bij aan het elke dag beschermen en verzorgen van mensen.

TOTAALOPLOSSINGEN

Sanitair hygiëne, vloeronderhoud of interieurreiniging: voor iedere toepassing binnen gebouwenonderhoud biedt Diversey met TASKI een totaaloplossing op maat. Wij stemmen producten, hulpmaterialen, doseersystemen en werkmethoden nauwkeurig op elkaar af. U bereikt een optimaal reinigingsresultaat en bespaart meteen op uw integrale kost. Daarnaast ondersteunt TASKI uw medewerkers met heldere instructies, trainingen en werkplannen en maakt hun werk efficiënter, veiliger en aangenamer.


INNOVATIE

Innovatie is een belangrijke pijler binnen onze bedrijfsvoering. Wij zijn voortdurend bezig om nieuwe, effectieve en efficiënte oplossingen te vinden die voldoen aan uw behoeften. In overeenstemming met deze toewijding introduceren wij elk jaar belangrijke innovaties.

Een paar voorbeelden van baanbrekende producten zijn: Quatto Select® en SmartDose doseersystemen, ProSpeed MT/MC vloerafwerkingsystemen, TASKI® schrobzuigmachines en Clax® efficiënte textielreinigingsprogramma.

OPEN

Wij luisteren naar uw wensen en nemen de tijd om uw specifieke behoeften op het gebied van reiniging en hygiëne goed te begrijpen en hierop in te spelen. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de faciliteiten waar onze klanten zorg voor dragen, zodat deze altijd schoon, veilig en aantrekkelijk zijn. Meedenken en het continue aanbrengen van vernieuwingen die het leven en de business van onze klanten gemakkelijker en winstgevender maken is voor ons vanzelfsprekend. Wij werken met u samen om uw verwachtingen, én die van uw klanten, te overtreffen, elke dag, overal. 

 

Duurzaamheid

Al sinds de oprichting is Diversey gefocusd op duurzaamheid. Om te kunnen blijven voorzien in de behoeften van vandaag, zonder de toekomst op het spel te zetten is duurzame ontwikkeling nodig. Dit uitgangspunt is vertaald in onze ‘Facilitators for Life’ duurzaamheidstrategie. Deze is gericht op ambitieuze doelstellingen in de volgende drie kerngebieden: het verbeteren van het milieu, beschermen en zorgen voor de mens en het leveren van duurzame innovatieve oplossingen.

Diversey duurzaamheid 3 pijlers.jpg

Onze partners

Diversey werkt graag samen met partners. 
Van specialisten op schoonmaakgebied, zelfbedieningsgroothandels tot logistieke partners. Ieder type handelspartner heeft zijn specifieke toegevoegde waarde. >> overzicht van onze handelspartners

Samenwerking met fabrikanten van vloeren

Vloeren zijn er in heel veel verschillende soorten en smaken. Nieuwe materialen, ontwerpen, samenstelling en fabricage methoden hebben allen grote invloed op de manier waarop een vloer onderhouden moet worden. Om een goed advies te kunnen geven, werkt Diversey samen met fabrikanten. Deze partnerships zorgen ervoor dat bij alle innovaties er direct het juiste advies voorhanden is en dat bij voorkomende problemen er een korte lijn is met de fabrikant. Partnerships zijn er onder andere met FORBO, Nora, Gerflor en SIKA.

 

Lid van de NVZ

De NVZ – Schoon | Hygiënisch | Duurzaam is sinds haar oprichting in 1948 uitgegroeid tot de Nederlandse branchevereniging voor importeurs en fabrikanten van was-, reinigings-, onderhouds- en desinfectiemiddelen en schoonmaakmachines. Met haar leden en partners wil de NVZ een schone, hygiënisch en duurzame leefomgeving voor alle Nederlanders creëren. NVZ_logo_jpg.jpg

Middels de branchevereniging kan TASKI bijdragen aan initiatieven om de hygiëne vergroten, duurzaamheid centraal te stellen, in gesprek met overheid, NGO's, politiek en media over een hygiënische, schone en duurzame leefomgeving. Tevens informeert de NVZ actief ten aanzien van wet- en regelgeving en vrijwillige initiatieven en een breed publiek over het verantwoord en veilig omgaan met reinigings producten. klik op het logo voor meer info over de NVZ.