Samenwerking FORBO

Forbo Flooring B.V. produceert en levert wereldwijd vloerbedekkingen voor de projecten- en de consumentenmarkt. Anno nu is Forbo Flooring marktleider in vloerbedekkingen en is het bedrijf toonaangevend in duurzame vloeren voor uiteenlopende interieurs die ervoor zorgen dat mensen comfortabel kunnen leven en werken. Forbo is meegegroeid met de tijd en de wensen op het gebied van comfort. Wereldwijd heeft Forbo Flooring kantoren in
20 landen, inclusief 12 productielocaties in Nederland, Zwitserland, Rusland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Onderhoudsprogramma 

Diversey heeft een intensieve samenwerking met Forbo Flooring Nederland. Deze samenwerking betekent dat er voor elke Forbo vloer een onderhoudsprogramma is ontwikkeld die de vloer in optimale staat houdt. De uitstraling van uw vloer blijft hierdoor behouden.

Experts van beide organisaties testen en ontwikkelen gezamenlijk de juiste systematische aanpak voor de verschillende vloeren en vertalen dit in een praktisch werkplan die de kwaliteit van uw vloer borgt.

https://taski.nl/oplossingen/systematisch-vloeronderhoud-top-en-recoaten

Van linoleum tot PVC vloeren

Forbo levert een breed scala aan producten varierend van Linoleum tot PVC. Elk vloertype heeft zijn eigen kenmerken en vraagt daarmee een uniek onderhoudsprogramma. Nieuwe ontwikkelingen als Topshield vereisen specifieke oplossingen die door de specialisten van Forbo en Diversey zijn getest en ontwikkeld.

 

U heeft een PVC vloer?

Download hier het gratis whitepaper
met het werkplan voor het onderhoud van de vloer zoals dat door Forbo en Diversey gezamenlijk is ontwikkeld.

 

 

Kennisdagen Diversey en Forbo in de Forbofabriek

De kennis en ervaring om Forbo vloeren in optimale staat te houden worden onder andere gedeeld tijdens kennisdagen die Diversey en Forbo hebben georganiseerd bij de Forbofabriek in Assendelft. Op deze locatie worden de linoleum vloeren geproduceerd. 

Inzicht in systematisch vloeronderhoud, het herkennen, beoordelen en behandelen van verschillende typen vloeren en onderhoudssystemen voor marmoleum topshield 2 zijn onder andere aan de order gekomen.  

Meer informatie over specifieke schoonmaak voorschriften voor uw Forbo vloer?
Neem contact op met Diversey of bel 030 - 2476885