Polymeerseizoen is aangebroken!

Profiteer nu van extra scherpe prijzen

Het polymeerseizoen staat weer voor de deur; tijd voor het periodieke onderhoud van vloeren.

In deze hectische periode is de ondersteuning van een betrouwbare en ervaren partner van groot belang. Diversey heeft niet alleen professionele TASKI vloeronderhoudsproducten en bewezen methodes maar ook de kennis en ervaring om u te ondersteunen bij periodiek vloeronderhoud. 

Lees hier meer over onze adviezen voor periodiek onderhoud op elastische vloeren.

Wilt u uw vakkennis over top en recoaten van vloeren updaten. Of op de hoogte worden gebracht van de laatste trends in vloeronderhoud zoals Carefree en Twister. Meld u dan aan voor de kennisdagen die Diversey samen met haar partners organiseert. Meer info.

actiebutton-vzz.png

Om het nog aantrekkelijker te maken, hebben we voor onze periodieke vloeronderhoudsproducten extra scherpe prijzen. Vanaf 1 juni tot 30 augustus zijn strippers, sealers en polymeren zeer aantrekkelijk geprijsd.
Met een breed scala aan machines, tools, pads en chemie bieden we een complete oplossing voor zowel periodiek als dagelijks vloeronderhoud voor elke situatie.

Neem hieronder contact op voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen. U kunt ons natuurlijk ook bellen op: 030 - 2476885.


Contact

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist